EFZG Tips & Tricks

Je li moguće naučiti IA u tjedan dana?! [VIDEO]


David Rey Hudeček
04/09/2020
Vrijeme čitanja: 5 min

Ako te zanima odgovor na ovo pitanje, pretpostavljam da ti gori pod nogama. 🔥🔥🔥 Bez brige, Štreberaj stiže u pomoć! 🚒🚒

Pa, je li moguće? 🤔🤔 Je, ali će zahtijevati puno truda i rada. Ja ti ipak preporučam da ne učiš ovo sam, nego upiši instrukcije u Štreberaju!

Već znaš da Investicijska analiza obuhvaća puno teorije i zadataka. 😵😵  Da to sve savladaš u kratkom vremenu, obavezno moraš imati dobar plan učenja 📅 i pridržavati ga se! Uz to, moraš imati i dobre materijale. 📚Iz čega učiti? 😫😫

Zadaci 📝

Već znaš da se zadaci u IA dijele na 7 poglavlja. Dovoljno je da se držiš zadataka sa seminara, u njima je obuhvaćeno cijelo gradivo.

Teorija 📚

Što se teorije tiče, najtoplije preporučam da učiš iz naše Štreberaj skripte. Pisana je po knjizi, maksimalno je pojednostavljena i objašnjena na stvarnim primjerima. Zato ju odmah skini ovdje. (pod Materijali 😄)


Ponavljanje❓

Ništa ne prepuštamo slučaju! Nakon što prođeš gradivo za 1. kolokvij, čekaju te pitalice za ponavljanje. Kada prođeš i cijelo gradivo za 2. kolokvij, imaš i pitalice za ponavljanje tog gradiva. Sve pitalice, kao i primjer ispita za ponavljanje možeš skinuti ovdje.  (pod Materijali 😄) 


Plan učenja 

Ako si prochekirao malo materijale, vidiš da je pred nama izazovan posao. 🥴 Zato smo učenje investicijske analize podijelili u 2 smjene

Teoriju uči prije zadataka, pa ćeš u jutarnjoj smjeni prolaziti teoriju, a popodne rješavati zadatke. 🕒

Pazi, jako je bitno da se ovog plana učenja stvarno držiš! 🤝 Njega je za tebe izradio naš instruktor David. On već ima puuno iskustva sa investicijskom, pa sigurno nećeš pogriješiti slušajući njega! Zato obavezno pogledaj video o učenju investicijske! 👇Evo kako će to izgledati:Što se tiče pitalica, njih stvarno ostavi za ponavljanje nakon 1. i 2. kolokvija. Prije nego prođeš cijelo gradivo, nemoj ih ni dirati. ⛔ Primjer ispita također.

Naš edukator David potrudio se snimiti ti još jedan video u kojem ti malo bolje i detaljnije objašnjava kako će ovaj plan učenja funkcionirati. Obavezno poslušaj! 👂👂Instrukcije?

Trebaju li ti instrukcije? Iskreno, moguće je (naravno) ovo proći i bez instrukcija. Ali, ako ti gori pod nogama i želiš da te netko vodi kroz cijeli proces učenja, svakako upiši naše  upišeš online instrukcije u Štreberaju! 

Biti će ti lakše cijelo ovo gradivo proći uz profesionalno vodstvo Davida! 🦸‍♂️ Zato nemoj propustiti priliku! Cijele instrukcije za investicijsku analizu dobivaš za samo 300 kn! Požuri! ⏰ Vidimo se! 👀

Povezani postovi

Sve što trebaš znati o odlasku na studentsku razmjenu

EFZG Tips & Tricks | 3 MIN ČITANJA

Slobodni pad BDP-a Hrvatske

SUPER ŠTREBER | 3 MIN ČITANJA

Kako brže i lakše pamtiti

EFZG Tips & Tricks | 3 MIN ČITANJAKomentari